Green Molecules BV

Een eigen Energiecentrale in huis, de ENERTWIN

Een eigen Energiecentrale in huis, de ENERTWIN

Waar zonnepanelen, een warmtepomp of andere technieken geen duurzame oplossing voor u zijn biedt deze eigen Duurzame Energiecentrale, de ENERTWIN, uitkomst.

Heel duurzaam altijd warmte in huis hebben, eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande CV netwerk met radiatoren en daarnaast tegen een absurd laag tarief eigen duurzame elektriciteit maken. Deze hoogwaardige turbine werkt op alle bestaande gassoorten maar is al klaar voor de transitie naar, biogas, groengas en waterstofmix. Dus u bent compleet klaar voor de echte transitie. Naast dat deze energiecentrale werkt als een grote CV ketel voor uw warmte en warm water produceert hij gelijktijdig met dezelfde energie uw elektriciteit. Deze elektriciteit kunt u direct zelf gebruiken. De ENERTWIN levert in in een winter ongeveer 12.000 kWh op aan gratis te gebruiken elektriciteit. Dus wanneer de zonnepanelen vrijwel niets meer opleveren en men dure elektra uit het net moet gaan aankopen, levert de ENERTWIN volop elektriciteit. Heerlijk om de auto mee te laden, elektrisch bij te verwarmen etc, etc. Gebruikt u de ENERTWIN het hele jaar door, bijvoorbeeld om uw zwembad ermee te verwarmen, dan levert de ENERTWIN zo’n 24.000 kWh aan elektriciteit op. Wilt u dit zelfde resultaat met zonnepanelen bereiken dan heeft u er hier een 80 stuks van nodig. Met de inzet van de ENERTWIN bespaart u zich deze investering.

De ENERTWIN is een stukje hoogstaande techniek en wordt compleet in wellicht het slimste stukje van Nederland (Eindhoven) gebouwd.