Green Molecules BV

Onze nieuwe IR Verwarming

INFRAROOD VERWARMING

infrarood verwarming en infrarood panelen zijn ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van woningen en kantoren. Met de stralingswarmte van HeatXL infraroodpanelen worden objecten direct verwarmd. Hierdoor is minder vermogen en energie nodig om een ruimte of oppervlak op te warmen.

Met de bijbehorende slimme infrarood verwarming thermostaten worden verschillende ruimtes los van elkaar geregeld en aangestuurd. Compleet pakket infrarood panelen van hoogwaardige Duitse kwaliteit. De infrarood panelen van HeatXL zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De ontwerp mogelijkheden zijn grens overschrijdend. Voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. De HeatXL infraroodpanelen zijn van degelijk Duits design en van hoge kwaliteit.

 

INDUSTRIËLE STRALERS

HeatXL heeft een zeer uitgebreid assortiment voor industriële infrarood stralers. De infrarood heaters zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in bedrijfsloodsen en fabriekshallen. Door de juiste combinatie van industriële stralingspanelen met hoge temperatuur en korte golf werkplek verwarming ontstaat een perfecte warmte verdeling.

Loods infrarood verwarming werkt met directe stralingswarmte. Hierdoor gaat geen energie verloren aan het opwarmen van grote hoeveelheden lucht. Tevens geschikt voor ATEX zones.