Green Molecules BV

Warmtepompen

Solar en warmtepompen

 

Een zonnewarmtesysteem met een All Senz vat is geschikt voor het verwarmen van tapwater en kan gecombineerd worden met een warmtepomp. Het systeem kan in modules opgebouwd worden. Dat betekent dat u kunt beginnen met een All senz systeem met Nero of Maxis collectoren. Op een later moment kan er een All-electirc warmtepomp worden toegevoegd. en eventueel een elektrisch element als back-up voor de warmtepomp.

All Senz systeem

In één keer naar volledig duurzaam wonen gaan, kan een grote stap zijn. Met een All Senz systeem hoeft u niet in één keer deze grote stap te maken maar kan het op uw manier en uw tempo. Het mooie van het All Senz voorraatvat is dat oplossingen gecombineerd kunnen worden, en dit hoeft niet in één keer. We kunnen u in de toekomst dus verder helpen verduurzamen.

 

Toekomstbestendig

Met een all Senz systeem heb je de basis van een gehele duurzame oplossing. Een All Senz voorraatvat biedt namelijk alle mogelijkheden om voorbereid te zijn op de toekomst.

 

Combineren

Het All Senz voorraatvat is ontwikkeld om meerdere technieken met elkaar te combineren. Zo combineert u bijvoorbeeld zonnecollectoren met een warmtepomp of elektrische element.

 

Elektrisch verwarmen

In de All Senz vaten kan een elektrisch element worden toegevoegd. Als er nog geen warmtepomp is aangesloten op de All Senz, kan het elektrisch element worden om elektrisch bij te verwarmen.