Green Molecules BV

Zonneboiler

 Solar

Met een Ella systeem wordt het tapwater in huis verwarmd met behulp van de zon. De zon levert gratis duurzame energie en levert 10.000 keer meer energie op dan wij op aarde nodig hebben. De cv-ketel wordt minder gebruikt en dit bespaart flink op de gasrekening voor tapwater. Deze besparing kan oplopen tot 50%! Met een Ella geniet je dus nog meer van de zon!

Wilt u helemaal gasloos zijn voor het verwarmen van tapwater? Dan kan er in een Ella voorraadvat een elektrisch element worden toegevoegd. De Ella wordt dan de Ella E.

Introductie Ella systeem

Een Ella systeem is een milieuvriendelijk alternatief voor aardgas. Er wordt geen aardgas verbruikt voor het maken van warm water, maar dit wordt opgewarmd door de zon. In de zomer zal een Ella systeem bijna al het water in een woning kunnen verwarmen. In de winter is er de mogelijkheid om de cv-ketel mee te laten draaien.

 

Ella systeem voor elk budget

Er is voor elk budget een type Ella systeem. Een Ella systeem is vooral geschikt als u in één stap wilt verduurzamen. U hoeft geen grotere investering te doen om te kunnen besparen op uw energierekening.

 

Ella systeem als eerste stap?

Als u in de toekomst verder wilt verduurzamen en  kiest voor een warmtepomp, dan raden wij u het All Senz systeem aan. In één keer naar volledig duurzaam wonen gaan, kan een grote stap zijn. Met een All Senz systeem hoeft u niet in één keer deze grote stap te maken maar kan het op uw manier en uw tempo. Het mooie van het All Senz voorraatvat is dat oplossingen gecombineerd kunnen worden, zo kunnen wij u in de toekomst verder helpen verduurzamen.